Maja Ivančić

Viši medicinski kozmetičar, Nail master

Maja Ivančić se kozmetikom bavi 21 godinu. Završila je Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, smer estetičar – kozmetičar.
2002 godine otvara kozmetički salon Harmony, a 2010. godine je osnovala firmu Harmony Crystal d.o.o. koja je distributer za američki brend Crystal Nails, jednog od vodećih proizvođača materijala za nokte. 2011. godine salon se pripaja Harmony Crystal-u i nastavlja da radi pod tim imenom.
Zbog interesovanja i talenta za nail dizajn 2011. godine je postala prvi Crystal Nails Master edukator u Srbiji, a ubrzo i nacionalni Master edukator. 2012. godine na internacionalnom takmičenju Magic&Nails održanom u Beogradu, osvojila je prvo mesto. Imala je priliku da prisustvuje seminarima i da radi sa priznatim kozmetičkim kućama, a dve godine je bila trener – edukator za francuski kozmetički brend Algologie. Zbog svoje stručnosti ostvarila je saradnju i pisala za novine na temu kozmetike i nege lica u vidu članaka i saveta. Uspeh u poslu između ostalog vezuje i za praćenje trendova i smatra da se lepota žene ogleda pre svega u njenim očima. Japansko iscrtavanje obrva kao i nadogradnja trepavica su se prirodno nametnule kao sledeća oblast interesovanja. Japansko iscrtavanje obrva završila je na „Branko Babić Microblading academy“, a nadogradnju trepavica (3D i 4D tehnika) pri brendu Lux Lush u njihovom centru u Budimpešti gde je došla do krajneg nivoa u sticanju znanja i postala edukator.
Iako poseduje široko znanje iz oblasti nege lica i tela Maja se opredelila za manuelne i aparaturne tretmane lica po kojima je Harmony Crystal beauty centar godinama unazad poznat.