• Najsavremeniji metod uklanjanja dlaka
  • Dugotrajan efekat
  • 4 do 9 tretmana za postizanje željenog rezultata

Epilacija predstavlja najsavremeniji metod uklanjanja neželjenih dlačica sa svih regija na telu osim očne regije. Svetlost niz dlaku putuje do korena gde se pretvara u toplotnu energiju i trajno ga uništava.

Najčešće postavljena pitanja vezano za epilaciju su svakako koliko je tretmana potrebno da bi se dlačice uklonile i koliko je epilacija trajno rešenje. Hormoni žene variraju kroz mesečni ciklus tako da nije moguće precizirati da li je to doživotno rešenje. Što se tiče broja tretmana to je individualno, kreće se od četiri do devet, čak je normalno da na različitim regijama kod iste osobe bude potreban različit broj tretmana.

Nažalost jedan mali procenat dlačica zauvek ostaje, ali su one dosta tanje, svetlije i tretiraju se pincetom ili voskom. Savetuje se da se tretman ponovi jedanput ili dvaput godišnje na mestima gde su malje ostale u cilju održavanja trajnog efekta.

SHR(Super Hair removal) epilacija radi na principu postepenog zagrevanjadermisa do temperature koja oštećuje folikul dlake, što vremenom dovodi do željenih rezultata. Ovaj metod ne izlaže kožu pulse visoke energije, te je pogodan i za osobe tamnije puti, a može da se radi tokom cele godine. Tehnologija u pokretu doprinosi skraćenom vremenu trajanja tretmana epilacije, a sam metod je manje bolan od većine sličnih tretmana.

IPL (Intense pulsed light) je tretman fotoepilacije kojim se tretiraju sve dlačice osim sedih i izuzetno svetlih. U zavisnosti od boje dlake i dubine folikula, zavisi i broj ponavljanja tretmana. Osobe sa izuzetno tamnom kožom ne mogu da se podvrgavaju ovom tretmanu.

Harmony Crystal

Zakazivanje

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?

Pozovite nas: 011 / 27 64 400 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.
Kontaktirajte nas