• Klasičan tretman – kozmetičar brine o tome da Vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže
  • Biološki tretmani – radi se sa nemačkom kozmetikom Babor
  • Radiotalasni lifting – Neinvazivni tretman kojim se postiže revitalizacija i zatezanje kože na veoma komforan način
  • IPL – Bezbolna procedura fotopodmlađivanja impulsnom svetlošću.
  • Mezoterapija – Najsavremenija medicinska metoda podmlađivanja kože
  • Mikrodermoabrazija – Odstranjuje sloj kože na kom se nalaze izumrele ćelije koristeći kristale ili dijamante u terapiji
  • Fitopiling – Pospešuje regeneraciju oštećene kože, ožiljaka i zadebljanja
  • Oksigeno terapija – stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože

Lepota, kao i zdravlje, nije jednom zauvek stečeno već prolazi ako ne ulažemo preko potrebne napore da se sačuva. Lice je izloženo raznim spoljašnjim i unutrašnjim štetnim uticajima protiv kojih se borimo negovanjem. Međutim, lice je najizloženije tuđim pogledima. Zato nega kože lica u današnje vreme nije stvar prestiža, već potrebe za negovanom i lepom kožom.

KLASIČAN TRETMAN

Klasičan tretman je higijenski tretman koji oslobađa kožu od nečistoća, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija,
mitisera i drugih sličnih promena. Pravilnim izborom preparata, kako za sam tok tretmana, tako i za produženu-kućnu negu, kozmetičar brine o tome da Vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže.

BIOLOŠKI TRETMANI

Tretmani koji obezbeđuju koži regeneraciju, hidrataciju, oksigenaciju i lifting efekat. U zavisnosti od tipa i stanja kože, kao i specifičnih vremenskih uslova i godišnjeg doba bira se odgovarajući tretman. Biološki tretman je praćen prijatnom masažom i preporučuje se jedan do dva tretmana mesečno.

RTL RADIOTALASNI LIFTING

Neinvazivni tretman kojim se postiže revitalizacija i zatezanje kože na veoma komforan način. Pomoću radiotalasa energija se doprema u tkivo i pospešuje stvaranje i obnavljanje kolagenih vlakana, usled čega se poboljšava tekstura i tonus kože. Odličan tretman za atoničnu, opuštenu kožu. Tretmani se rade u seriji. Nakon serije tretmana predlaže se jedan do dva tretmana godišnje radi održavanja dobre teksture kože.

IPL

Fotopodmlađivanje IPL metodom je bezbolna, brza procedura gde impulsna svetlost prodire u dublje slojeve kože, stimuliše kolagen i elastin, poboljšava cirkulaciju. Potrebno je sprovesti 4-8 tretmana kako bi efekat bio potpun. Procedura se ponavlja jednom u dve nedelje, a krajnji rezultat je čvršća, zategnuta koža ujednačenog tena vidno boljih estetskih karakteristika.

MEZOTERAPIJA

Najsavremenija medicinska metoda podmlađivanja kože! Tretmanima mezoterapije, u zavisnosti od izbora koktela, postiže se rejuvenacija i rehidratacija kože, poboljšava elastičnost, smanjuju bore, hiperpigmentacije i ožiljci, redukuje lučenje sebuma i sprečava stvaranje akni.

* Mezoterapija bez igle
Mezoterapija je neinvazivna, bezbolna metoda nege kože lica koja obezbeđuje prodiranje aktivnih supstanci u dublje slojeve kože. Tretman dovodi do boljeg metabolizma unutar ćelija i njihove stimulacije. Rezultat je poboljšanje tena, smanjenje dubine bora, rehidrirana koža, preoblikovane konture lica, ublažavanje ožiljaka i fleka, podmlađena i regenerisana koža.

* Derma pen
Derma pen se svrstava u sam vrh antiage metoda 21. veka. Stimulacijom kože mikroubodima i farmakološkim dejstvom odgovarajućih koktela nezamenljiv je u borbi protiv bora, kao i u smanjenju proširenih pora, hiperpigmentacija i ožiljaka od akni.

MIKRODERMOABRAZIJA

* Sa kristalima
* Dijamantska

Tretman kojim se kontrolisano odstranjuje orožali sloj kože (stratum corneum), sa ciljem da se uklone izumrle ćelije i redukuju neželjene promene na koži.
Mikrodermoabrazija oslobađa pore od nečistoća i omogućava bržu i bolju ishranu ćelija. Ovim tretmanom se održava mladalački i svež izgled kože.

FITOPILING

Neabrazivni, biološki aktivni piling koji pojačava snabdevanje ćelija kože kiseonikom, pospešuje regeneraciju oštećene kože, ožiljaka i zadebljanja, stimuliše imunitet i obnavlja zaštitnu funkciju kože. Primenjuje se kod hiperkeratoza, masne kože sa proširenim porama, aknozne kože , ožiljaka od akni i neravne teksture kože.

OKSIGENO TERAPIJA

Kiseonik je tretman koji zateže i osvežava, stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat veće kompaktnosti i živosti. Smanjuje iritacije, ublažava ožiljke, poboljšava balans kože i hidriranost, otvara pore i odlično deluje protiv upala i bakterija. Izuzetno pozitivno dejstvo ima na senilno atrofičnu kožu, fotoostarelu kožu, aknoznu i kožu pušača. Efekat kiseonik terapije se dopunjuje vakum masažom i mezoterapijom uz pomoć koje se ubacuju različiti kokteli u zavisnosti od stanja i tipa kože, a sve u cilju njenog novog, podmlađenog, zdravijeg i lepšeg izgleda. Tretman je neinvazivan i nema sporednih efekata.

Može se raditi pojedinačno, a za postizanje boljih rezultata u seriji.
Dozvolite Vašoj koži da prodiše i zablista!

Harmony Crystal

Zakazivanje

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?

Pozovite nas: 011 / 27 64 400 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.
Kontaktirajte nas