Ranije se muškarac u kozmetičkom salonu smatrao tabu temom ali to više nije slučaj. Vremena su se promenila i savremenom muškarcu je odlazak u kozmetičke salone postala uobičajena pojava. Pravi muškarac brine o svom izgledu i ne dozvoljava da mu svakodnevne obaveze, stres i nervoza ostavljaju tragove na koži.

man

Nega lica

Detaljnije >>
Cenovnik >>

Epilacija

Detaljnije >>
Cenovnik >>

Depilacija

Detaljnije >>
Cenovnik >>

Nega ruku

Manikir je tradicionalan način ulepšavanja i nege prirodnih noktiju. Danas je unapređen korišćenjem aparata i različitih nastavaka što obezbeđuje pedantniji i precizniji rad i mnogo lepši krajnji izgled nokta i zanoktica. Nudimo Vam klasičan, kombinovani i ruski (aparaturni) manikir.

SPA Tretman ruku – prijatna masaža hranljivom kremom nakon pilinga nahraniće kožu ruku. Nakon maske ruke se potapaju u topli parafin koji svojim okluzivnim filmom dovodi do povećavanja količine vode u površinskom sloju kože i na taj način je rehidrira. Ubrzavanje cirkulacije stimuliše regeneraciju kože i pojačava apsorpciju hraljivih materija iz preparata.
Cenovnik >>

Pedikir

Pedikir – tretman nege, korekcije i ulepšavanja stopala

Spa pedikir – nakon završetka pedikir procedure možete se opustiti uz masažer za stopala i aparaturnu limfnu drenažu listova. Masaža traje 15min. Po želji možete koristiti i masažer sa IR( toplim) zracima za rameni deo.

Da bi pedikir bio kompletan koristimo tehniku klasičnog pedikira u kombinaciji sa aparaturnim koji obezbeđuje bolji, precizniji i pedantniji rad..
Cenovnik >>

Harmony Crystal

Zakazivanje

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?

Pozovite nas: 011 / 27 64 400 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.
Kontaktirajte nas