• Ojačavanje noktiju gelom
  • Izlivanje noktiju
  • Trajni lak
  • Diping tehnika (dip powder)
  • Klasičan manikir
  • Ruski manikir
  • Crystal nails
  • Parafinsko pakovanje

Izlivanje noktiju gelom je tehnika kojom se produžava nokatna ploča do željene dužine uz mogućnost vizuelnog produžetka nokatne ploče ,,cover’’ tehnikom, što je idealno za izuzetno kratke ili izgrickane nokte. Pored salonskih noktiju možete izabrati i neku od ekstremnijih formi ( stiletto, pipe, gotski badem…)

Ojačavanje noktiju gelom je tehnika gde se prirodna dužina nokta zadržava ili po želji skraćuje i preoblikuje nakon čega se ojačava gelom. Nokat može biti “clear” za one dame koje vole prirodan izgled ili žele same da lakiraju nokte, u cover/frenč tehnici ili premazan color gelom.

Manikir je tradicionalan način ulepšavanja i nege prirodnih noktiju. Danas je unapređen korišćenjem aparata i različitih nastavaka što obezbeđuje pedantniji i precizniji rad i mnogo lepši krajnji izgled nokta i zanoktica. Nudimo Vam klasičan, kombinovani i ruski (aparaturni) manikir.

Trajni lak

Tehnika koja se koristi za ojačavanje prirodnih noktiju kraće dužine. Nokti zadržavaju prirodan izgled I nemaju debljinu kao nokti ojačani gel tehnikom.

One step

Tehnika trajnog laka koji se ne turpija pri uklanjanju vec se otapa. Najmanje oštećuje nokatnu ploču od svih gel tehnika I preporučuje se za kratke nokte kao I za nokte na nogama.

Diping tehnika – Dip Powder je najnovija tehnika ojačavanja prirodnih noktiju. Potpunoo neagresivna za nokte jer ne dovodi do oštećenja, šta više zbog sadržaja vitamin E i kalcijuma i ishranjuje ih. U pitanju je prah prirodnog porekla – titanijum i kaučuk. Ne koriste se prajmeri i UV lampa, a prilikom uklanjanja materija se otapa – ne turpija se!

Nokti su čvrsti, izgledaju prirodno a sama procedura traje kraće od ojačavanja gelom – ne tanje se nokti, brža izrada bez UV lampe, tanji, ne turpija se

SPA Tretman ruku – prijatna masaža hranljivom kremom nakon pilinga nahraniće kožu ruku. Nakon maske ruke se potapaju u topli parafin koji svojim okluzivnim filmom dovodi do povećavanja količine vode u površinskom sloju kože i na taj način je rehidrira. Ubrzavanje cirkulacije stimuliše regeneraciju kože i pojačava apsorpciju hraljivih materija iz preparata.

Ponosni smo činjenicom da se u našem timu nalaze 3 CN edukatora (šampion balkanskog takmičenja 2012., najbolji majstor Srbije 2014. i osvajač više od 7 medalja na različitim nail takmičenjima u Srbiji i inostranstvu).

Harmony Crystal

Zakazivanje

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?

Pozovite nas: 011 / 27 64 400 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.
Kontaktirajte nas